Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Nieuwsbrief maart

Nieuwsbrief maart

NIEUW: een nieuwsbrief

event template

Nieuwsbrief Vrienden van Straks

Dit is een voorbeeld van een nieuwsbrief zoals we die in de loop van 2023 gaan verspreiden. Veel mensen gebruiken social media om op de hoogte te blijven, maar niet allemaal. Dat geldt ook voor de leden van Vrienden van Straks. We hebben onze website nieuw leven in geblazen.

 

We zijn te volgen op Facebook en Instagram, maar als je dat niet gebruikt en toch op de hoogte wilt blijven dan kan dat door je te abonneren op onze Nieuwsbrief. 

 

Aan- of afmelden

Dit is de eerste in een reeks. We sturen deze nieuwsbrief per mail naar alle mailadressen van geinteresseerden waar we ooit contact mee hebben gehad. Hopelijk kan je het waarderen. Als dat niet het geval is bij dezen onze excuses voor het lastig vallen. Je kan op "uitschrijven" onderaan deze mail klikken om je uit te schrijven, je ontvangt dan geen berichten meer van ons op het adres waar je deze mail hebt ontvangen.

 


 

event template1

Fred

Fred heeft zich wezenloos geoefend op de nieuwe nummers. Spelen, zingen en dat tegelijk, en dan ook nog grapig zijn. Het lukt nog ook!

Joep

Joep kijkt uit naar elk optreden, maar die van de komende zomer wel in het bijzonder. Veel buiten en dan een zonnetje. Heerlijk!

event template2
event template2

Theo

Theo moest in korte tijd heel veel teksten leren en zich met de arrangementen bemoeien. Het is goed gelukt al zeggen we het zelf! 

Wim

Wim oefent op de banjo en de ukele, een verrijking in het geluid. Hij gaat er vanzelf moeilijker bij kijken.

event template1
event template3

Opnamen

We zijn hard bezig de nieuwe nummers vast te leggen om snel weer wat uit te kunnen brengen. Ondertussen kun je naar onze opnamen luisteren op vrijwel elk streaming platform.

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klk dan op Afmelden